De Dessertclub

Reserveren

De dessertclub is een desserts-only restaurant, met een focus op culinair hoogstaande desserts met een perfecte balans in smaak, geur, kleur en texturen. U kunt genieten van een avond in de Dessertclub op reservering. Klik linksonder in beeld op ‘reserveren’ om een datum en tijd te kiezen. Wij zien u graag terug in ons unieke restaurant op het Zwitsal terrein.

Reserveren
Wij zijn nog niet open voor reserveringen in 2022. U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te worden gesteld. Reserveringen die wegens corona maatregelen niet door konden gaan, kunnen worden om geboekt zodra wij open gaan voor reserveringen. Ook hierbij vragen wij nog even geduld.
Locatie
Het navigatieadres voor de Dessertclub is de Vlijtseweg 140. U rijdt vanaf de Vlijtseweg het zwitsalterrein op via ingang noord. Vervolgens rijdt u door naar achteren, hier vindt u ook ons gratis parkeerterrein. De ingang zit vervolgens aan de rechterkant.
Openingstijden
Wij zijn momenteel gesloten en zullen zo snel mogelijk laten horen wanneer wij open gaan voor onze nieuwe editie!
Parkeren
Wij hebben vol op parkeerplekken direct naast ons restaurant waar u gratis kan parkeren.
LAST MINUTE RESERVEREN?
Last minute reserveren is helaas (bijna) niet mogelijk i.v.m. de grote vraag. U mag altijd uw gegevens achter laten mochten gasten onverhoopt niet komen.