De Dessertclub

Bilderberg Hotel De Keizerskroon

Wilt u na uw diner bij De Dessertclub heerlijk overnachten in een luxe hotel? Dit is mogelijk bij het nabijgelegen Hotel De Keizerskroon. Exclusief voor onze gasten mogen wij een overnachting incl. ontbijt aanbieden tegen een gereduceerd tarief.

Uw Verblijf
U wordt welkom geheten in het gastvrije Hotel De Keizerskroon. Wandel vervolgens door de Paleistuinen, geniet van een drankje in de lounge of neem een duik in het zwembad op de vierde verdieping met prachtig uitzicht. Aan het begin van de avond wordt u verwacht in de Dessertclub. De receptie helpt u uiteraard graag met het reserveren van een taxi. De kosten voor de taxi zijn niet bij het arrangement inbegrepen.

Bij terugkomst in het hotel geniet u van alle comfort van het hotel. Hier kunt u de dag ontspannen eindigen met een warm bad en een goede nachtrust. De volgende dag sluit u het verblijf af met een ontbijt in het hotel.

Reserveren
Nadat u een reservering heeft gemaakt bij De Dessertclub kunt u via onderstaande button een overnachting reserveren. De korting zal automatisch worden toegepast.
Contact Hotel de Keizerskroon