loading

Voorwaarden Gift Voucher

De Dessertclub Giftvoucher

Algemene voorwaarden:

Het tegoet van een cadeaubon is uitsluitend te besteden bij het restaurant van De Dessertclub aan de Vlijtseweg 128B in Apeldoorn. Het concept betreft een pop-up restaurant. Wij adviseren daarom direct na ontvangt van de voucher een reservering te maken. Restitutie is helaas niet mogelijk. Wij willen u op locatie het concept laten ervaren en u betoveren. De algemene voorwaarden A t/m E zijn van toepassing op de gift vouchers.

A. AANSCHAF & GEBRUIK

 1. Een cadeaubon kan voor een minimumwaarde van 40 euro worden aangeschaft. Een cadeaubon kan door een particuliere klant online op www.dessertclub.nl of bij de vestiging van De Dessertclub in Apeldoorn worden aangeschaft. Een cadeaubon kan niet middels een andere cadeaubon worden aangeschaft. Betaling bij online bestellingen via www.dessertclub.nl geschiedt middels Ideal. In geval van aanschaf van een digitale cadeaubon wordt een online gift voucher-code op de mail gestuurd. Optioneel kan daarbij een chique hardcopy geactiveerde cadeaubon in een doosjes na betaling binnen 2 dagen verstuurd via de post. De kosten hiervan zijn 5,00. De klant kan tijdens het bestelproces zelf aangeven wanneer en naar welk e-mailadres de cadeaucode dient te worden verzonden.
 2. Iedere cadeaubon is voorzien van een uniek vouchernummer. Iedere cadeaubon wordt slechts éénmaal verstrekt. U dient de cadeaubon zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies (waaronder tevens begrepen het (per ongeluk) wissen van e-mails) vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele cadeaubonnen kunnen worden gebruikt. De Dessertclub behoudt zich het recht voor om een cadeaubon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele gift voucher en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.
 3. De cadeaubon kan enkel bij De Dessertclub worden besteed. Zowel in het restaurant aan de Vlijtseweg 128B in Apeldoorn als online via www.desserclub.nl. Om een cadeaubon online te gebruiken dient u de door u geselecteerde producten te reserveren op de websitewww.dessertclub.nl. Tijdens het betaalproces selecteert u vervolgens als betaalmethode “cadeaubon” en vult u de exacte gift voucher code in.
 4. Cadeaubonnen zijn niet onderworpen aan BTW en worden derhalve exclusief BTW aangeschaft. U bent pas BTW verschuldigd op het moment van gebruik van de cadeaubon. De BTW wordt derhalve verrekend op het moment van gebruik van de cadeaubon.

B. GELDIGHEID

 1. De aard, waarde, duur, vervaldatum en/of eventueel toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden van de cadeaubon kunt u aflezen op de gift voucher.
 2. De cadeaubon is uitsluitend in te wisselen bij De Dessertclub in Apeldoorn op de vestiging aan de Vlijtseweg 126b, zolang het pop-up restaurant is geopend. Let op: het betreft een pop-up concept met een tijdelijk karakter. Wij adviseren direct een reservering te maken na het ontvangen van de gift voucher en deze in te wisselen. De cadeaubon is alleen geldig en derhalve bruikbaar bij De Dessertclub in Apeldoorn.
 3. De cadeaubon kan uitsluitend worden ingewisseld op eten en/of drinken in het restaurant van De Dessertclub of online op www.dessertclub.nl. Flessen wijn of andere producten die op de website verkrijgbaar zijn vallen hier ook onder.

C. RESTWAARDE

 1. Cadeaubonnen of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.
 2. De restwaarde van de cadeaubon kan worden gebruikt bij een volgende reservering. De restwaarde is niet overdraagbaar en kan uitsluitend worden gebruikt vanaf hetzelfde account als waar het eerste gebruik van de cadeaubon heeft plaatsgevonden en alleen gedurende de geldigheidsduur van de cadeaubon.

D. AANVULLING MET ANDER BETAALMIDDEL

Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte cadeaubon(nen), dient het verschil betaald te worden met één van de overige beschikbare betaalmiddelen.

E. RESTITUTIE

 1. De cadeaubon kent geen herroepingsrecht. Uitgifte van waardebonnen wordt namelijk gekwalificeerd als dienstverlening.
 2. Indien het pop-up restaurant sluit voor het gebruiken van de gift voucher, gaat het geld verloren. Wij adviseren dan ook om direct na ontvangst een reservering te maken voor het restaurant, zodat de bon ingewisseld kan worden en u kunt gaan genieten.
Comments ( 0 )
Top