De Dessertclub

Informatie omtrent de maatregelen en uw reservering bij De Dessertclub

Wij kunnen nog steeds niet wachten om open te gaan en jullie te mogen verwelkomen in ons restaurant. Helaas is dat door de huidige maatregelen nog niet mogelijk. Wellicht heeft u uw reservering bij ons al meerdere malen moeten verplaatsen, of heeft u nog een reservering met aanbetaling staan waarvan de datum is geweest. Wij begrijpen dat dat erg vervelend is en helpen u graag verder zodat u reservering niet verloren gaat. Ook willen wij u hartelijk danken voor uw begrip en voor uw geduld.

Toekomstige reserveringen

Mocht uw reservering niet door kunnen gaan omdat de horeca nog steeds gesloten moet blijven in verband met de maatregelen, dan blijft uw reservering ten alle tijden bij ons bekend in het systeem. U kunt vervolgens twee dingen doen:

1 – U kunt uw reservering zelf wijzigen naar een nieuwe datum. Daarmee loopt u het risico dat deze opnieuw zou moeten worden verplaatst. Dit doet u door op de button ‘wijzigen’ te klikken in de bevestigingsmail

2 – U kunt wachten totdat de horeca weer groen licht heeft gekregen van de overheid om open te gaan, om vervolgens contact op te nemen met ons voor het reserveren van een nieuwe datum.

Reservering met een verstreken datum

Is de datum van uw reservering verstreken? Dan is het niet meer mogelijk uw reservering zelf te wijzigen. In dat geval kunt u een nieuwe datum op onze website www.dessertclub.nl uitkiezen en gelieve de nieuwe gewenste datum door te geven aan ons via +31 (0)6 22 19 38 31 of door een mail te sturen naar info@dessertclub.nl. Graag hierbij naam en de gewenste datum en tijd van de nieuwe reservering vermelden.

Mocht een van bovenstaande opties geen passende oplossing voor u zijn, neem dan contact op via bovenstaande gegevens. Wij helpen u graag verder.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd omtrent uw reservering bij de Dessertclub. Wij willen u nogmaals hartelijk danken voor uw geduld en begrip en kijken er ontzettend naar uit om u allen straks weer te mogen ontvangen!

Hartelijke groet, TEAM Dessertclub