loading

Dessertbox Menu

Het menu

Voorgerecht

THE SANDWICH CAKE
We starten met de Sandwich Cake. Dit voorgerecht bestaat uit een cake buitenkant gemaakt van yoghurt en olijfolie met daartussen een crème van avocado en yuzu: een Japanse citrusvrucht. In het zilveren doosje zitten verschillende pipetjes met een bijzonder sausje die je kan toevoegen naar eigen smaak.

Hoofdgerecht

CHINESE TAKE AWAY
Het hoofdgerecht is afgeleid van de oosterse keuken. De gegaarde nasi rijst met specerijen vermengd met de kwark en in combinatie met de chocolade brownie en kroepoek, zullen je smaakpapillen op een bijzondere manier op het verkeerde been zetten! Vergeet niet de 3 potjes met karamel sambal, chutney met peper en zoetzuur komkommer toe te voegen, en voilà: je zet een echt Dessertclub hoofdgerecht op tafel!

Nagerecht

APPLE HEAVEN
Dé kans om jouw grootmoeder’s appeltaart te overtreffen met deze Apple Heaven! Als nagerecht hebben we een DIY appeltaartje met overheerlijke vanillesaus op het menu staan.
Bon appétit!

Thuis dineren

Voel je als een echte Dessertclub chef in je eigen keuken. Bij de box ontvang je een uitleg van Bart de Gans die stapsgewijs verteld hoe je de gerechten klaarmaakt. Ook zit er zelfs een QR-code bij naar de video waarin Bart alles uitlegt. Dan kan niet misgaan!

Compleet diner

Maak jullie 3 gangen diner compleet met de door onze sommelier geselecteerde wijnen. Deze zijn perfect afgestemd op de gerechten van de Dessertbox. Ook kunt u kiezen voor een doosje vers gemaakte bonbons van onze toppatissier Bart de Gans. Heerlijk voor bij de koffie na jullie diner.
Comments ( 0 )
Top